Roger Palà: «Mots incendiaris»

mots_incendiaris

L’OBRA: Mots incendiaris. Recull d’articles (2007-2011) és un recull d’una cinquantena d’articles de Roger Palà publicats entre 2007 i 2011 en mitjans de comunicació com Enderrock.cat, Nació Digital, la Directa, l’observatori crític Mèdia.cat i al seu bloc Al darrera la nevera. El recull inclou textos d’opinió i anàlisi sobre temàtiques variades: política catalana, moviments socials, mitjans de comunicació, memòria històrica, música… El denominador comú és que la majoria dels textos han estat publicats a internet i difosos per xarxes socials. Així doncs, textos pensats per a la xarxa prenen una nova vida en paper. Amb pròleg de Feliu Ventura.

L’AUTOR: Roger Palà (Barcelona, 1978) és periodista i cofundador i coordinador del mitjà Crític, dedicat al periodisme d’investigació. Actualitza regularment el bloc Al darrera la nevera, especialitzat en música catalana. És un dels impulsors de l’observatori crític dels mitjans Mèdia.cat, una iniciativa del Grup de Periodistes Ramon Barnils, i és un dels coordinadors de l’Anuari Mèdia.cat dels silencis mediàtics. Ha estat cap de redacció de la revista Enderrock, ha treballat a la revista El Triangle, ha col·laborat amb el setmanari Directa, la revista El Temps i El Punt/Avui. Va començar a exercir de periodista als mitjans de comunicació del barri de Gràcia: va ser un dels impulsors de la revista Transversal i ha col·laborat a Gràcia TV.

FITXA TÈCNICA DEL LLIBRE:

Títol: Mots incendiaris. Recull d’articles (2007-2011)

Autor: Roger Palà i Balanyà

Editorial: Lo diable Gros

Col·lecció: El Martell, volum n. 1

Edició: setembre del 2012

Format: 21 x 14,7 cm

Tintes: b/n

Pàgines: 114

ISBN: 9788461599578

Preu: 10€ (iva inclòs)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>