David Fernández: «Foc a la barraca»

llibre-de-david-fernandez-foc-a-la-barraca

L’OBRA: Foc a la barraca és un ampli recull d’articles de David Fernández publicats en diversos mitjans on ha col·laborat els darrers 15 anys, des de Vilaweb fins a Gara o Media.cat i la Directa. Amb pròleg de Montserrat Santolino.

L’AUTOR: David Fernàndez Ramos (Barcelona, 1974). David Fernàndez participa en diversos moviments socials de la Vila de Gràcia, on fou membre fundador de l’Ateneu popular de Gràcia La Torna. Va cursar estudis de Ciències Polítiques (no closos) a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils; ha treballat com a redactor i editor al setmanari La Directa i també ha col·laborat de periodista a Berria, Vilaweb i Media.cat. Ha publicat Cròniques del 6 (2012) una crítica de les actuacions de l’estat, amb pròleg d’Arcadi Oliveres (en català i en castellà); Cop de CUP (2012), juntament amb Julià de Jòdar, un treball divulgatiu sobre els orígens i el projecte de la Candidatura d’Unitat Popular a partir de la recopilació d’opinions de l’entorn; Rastres de Dixan (2009), amb l’advocat Benet Salellas, i Les veus de les places (2011), amb diversos autors. El 25 de novembre de 2012 es convertí en diputat electe de la CUP-Alternativa d’Esquerres en obtenir un escó al Parlament de Catalunya durant les eleccions autonòmiques de 2012.

FITXA TÈCNICA DEL LLIBRE:

Títol: Foc a la barraca

Autor: David Fernàndez

Editorial: Lo Diable Gros

Col·lecció: El Martell, volum n. 2

Edició: abril del 2013

Format: 21 x 14,7 cm

Tintes: b/n

Pàgines: 248

ISBN: 9788461640300

Preu: 12€ (iva inclòs)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>