Objectiu acomplert! Ben aviat #EncendremLespurna!

Moltes gràcies pel vostre suport en la campanya Verkami que vàrem endegar per editar L’espurna, de David Palau. Esperem que el llibre us agradi!

(Foto: David Palau. Font: Twitter).

(Foto: David Palau. Font: Twitter).

Títol: L’espurna

Autor: David Palau

Editorial: Col·lectiu Lo Diable Gros

Edició: març del 2017

Format: 12,5 x 19 cm

Tintes: b/n

Pàgines: 256 pàgines

ISBN: 978-84-943052-5-2

Preu: 15€ (iva inclòs)

L’OBRA: Enfront d’un sistema que vol persones callades, conformistes i obedients, necessitem “pensar de manera coherent i unitària”, tal com ja va advertir el pensador Antonio Gramsci. L’espurna és un recull de prop de mil cites i aforismes d’autors i autores de tots els temps que pretén, justament, estimular la lectura i esperonar els esperits crítics. Es tracta, doncs, d’un aplec ordenat per motius com ara la lluita, el capitalisme, el feminisme, la llibertat o el somriurede píndoles que tenen l’objectiu de fer-nos reflexionar i actuar; encendre consciències i portar la transformació social. L’espurna que encén la flama.

L’AUTOR: David Palau (Barcelona, 1987) és un apassionat de la cultura, el periodisme i l’alimentació com a opcions polítiques més revolucionàries a llarg termini. Va estudiar comunicació política i actualment treballa organitzant esdeveniments gastronòmics; ha escrit en diversos diaris i revistes i participat en diferents xerrades vinculades a la comunicació i el consum, sempre des d’una òptica de transformació social; col·labora amb SETEM, amb qui el 2015 va fer un voluntariat al Brasil per conèixer el Moviment dels treballadors rurals Sense Terra (MST). El 2010 va crear el blog lespurnabloc.cat, a partir del qual ha sorgit el llibre que teniu a les mans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>