Carla Gonzàlez, Amàlia Garrigós, Sandra Obiol i Jordi Tormo, a la ciutat natal de l’Ovidi

Carla Gonzàlez, Amàlia Garrigós, Sandra Obiol i Jordi Tormo es van reunir a Alcoi, el passat dissabte 8 d’octubre, per presentar-hi A Ovidi Montllor. Un temps, una estima, una idea (Lo Diable Gros, 2016). L’acte va comptar amb l’assistència de més d’una vintena de persones. Com a editorial ens fa especial il·lusió que el llibre hagi tingut tan bona rebuda a la ciutat natal de l’Ovidi! Us n’adjuntem una galeria amb fotografies, que són autoria de Maru Collantes.

img-20161008-wa0015 img-20161008-wa0016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>