«Félix Carrasquer» a l’Ateneu de Reus

11650712_366570663551995_41152923_n'

El passat divendres 26 de juny vam presentar el llibre Fèlix Carrasquer Launed, un llibertari entre la llum i la foscor, de Gianni Sarno, a l’Ateneu Llibertari de Reus. Més ben dit, al carrer, com ens agrada. Una quinzena de persones van aplegar-se a conèixer de la mà del seu autor l’apassionant biografia d’aquest pedagog llibertari. Després, vam fer una visita guiada a l’exposició dels cartells de la Guerra Civil que tenen al local, vàrem beure unes rossites i vàrem riure una estona en bona companyia. Per cert, ens agrada molt el cartell que havien fet les companyes de Reus. Bravo per la seva feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>