Objectiu acomplert! Ben aviat #EncendremLespurna!

Moltes gràcies pel vostre suport en la campanya Verkami que vàrem endegar per editar L’espurna, de David Palau. Esperem que el llibre us agradi!

(Foto: David Palau. Font: Twitter).

(Foto: David Palau. Font: Twitter).

Títol: L’espurna

Autor: David Palau

Editorial: Col·lectiu Lo Diable Gros

Edició: març del 2017

Format: 12,5 x 19 cm

Tintes: b/n

Pàgines: 256 pàgines

ISBN: 978-84-943052-5-2

Preu: 15€ (iva inclòs)

L’OBRA: Enfront d’un sistema que vol persones callades, conformistes i obedients, necessitem “pensar de manera coherent i unitària”, tal com ja va advertir el pensador Antonio Gramsci. L’espurna és un recull de prop de mil cites i aforismes d’autors i autores de tots els temps que pretén, justament, estimular la lectura i esperonar els esperits crítics. Es tracta, doncs, d’un aplec ordenat per motius com ara la lluita, el capitalisme, el feminisme, la llibertat o el somriurede píndoles que tenen l’objectiu de fer-nos reflexionar i actuar; encendre consciències i portar la transformació social. L’espurna que encén la flama.

L’AUTOR: David Palau (Barcelona, 1987) és un apassionat de la cultura, el periodisme i l’alimentació com a opcions polítiques més revolucionàries a llarg termini. Va estudiar comunicació política i actualment treballa organitzant esdeveniments gastronòmics; ha escrit en diversos diaris i revistes i participat en diferents xerrades vinculades a la comunicació i el consum, sempre des d’una òptica de transformació social; col·labora amb SETEM, amb qui el 2015 va fer un voluntariat al Brasil per conèixer el Moviment dels treballadors rurals Sense Terra (MST). El 2010 va crear el blog lespurnabloc.cat, a partir del qual ha sorgit el llibre que teniu a les mans.

Carla Gonzàlez, Amàlia Garrigós, Sandra Obiol i Jordi Tormo, a la ciutat natal de l’Ovidi

Carla Gonzàlez, Amàlia Garrigós, Sandra Obiol i Jordi Tormo es van reunir a Alcoi, el passat dissabte 8 d’octubre, per presentar-hi A Ovidi Montllor. Un temps, una estima, una idea (Lo Diable Gros, 2016). L’acte va comptar amb l’assistència de més d’una vintena de persones. Com a editorial ens fa especial il·lusió que el llibre hagi tingut tan bona rebuda a la ciutat natal de l’Ovidi! Us n’adjuntem una galeria amb fotografies, que són autoria de Maru Collantes.

img-20161008-wa0015 img-20161008-wa0016

Carla Gonzàlez i Feliu Ventura presenten «A Ovidi Montllor. Un temps, una estima, una idea» a Gandia

El passat divendres 9 de setembre la periodista Carla Gonzàlez, coordinadora del llibre, i el cantautor Feliu Ventura, varen presentar A Ovidi Montllor. Un temps, una estima, una idea (Lo Diable Gros, 2016) a la Fira Autogestionada de Gandia (FiGA). Us adjuntem una galeria amb fotografies de l’acte: